movitz! - swing för hyresgästföreningen

här kommer movitz! bra skit. kolla in äppelknyckarjazz och fel del av gården också. finns på tuben.


Florence Valentin - Spring Ricco

Jag kan inte sluta sjunga: "Spring Ricco, Spring Ricco".. men mer än så kan jag inte!


Om att sakna 'den rätta'.

Jag hittade den här låten igår, och jag kan inte sluta lyssna. Jag älskar texten och kan inte annat än att känna igen mig. För när man har träffat den där killen som bara verkar helt rätt är det svårt att inte jämföra andra med honom.

He kissed my lips
I taste your mouthKjell Höglund - Man vänjer sig

Många har tjatat om den här låten på sista tiden, det fastnar.


The Hives - Tick Tick Boom

Bara för att jag var på konsert med dem igår, den här låten hängde kvar..

Would you mind if I hurt you?

What have you done now?freddie wadling och sebastian öberg - alla har glömt

en av reglerna för den här bloggen är att man inte får göra mer än två postningar på en dag. jag skulle kunna vänta tjugofem minuter och sedan vore det fritt fram, men eftersom jag är en uppkäftig rebell så postar jag nu.
en man som jag för typ två månader sedan inte visste fanns, typ, men som nu är en av mina absoluta favoritsångare. jag rekomenderar verkligen skivan den mörka blomman. och sebastian öberg! ingen kan spela skränigt och lite halvfalskt på ett så mjukt och perfekt-i-ton sätt. den här låten framfördes i melodifestivalen 1967 av towa carson. den vann inte, konstigt nog. det gjorde istället östen warnebring med som en dröm, en melodi som låter som en svensk bond-låt. på ett bra sätt.


peter bjorn and john - nothing to worry about

första singeln från peter bjorn and johns nya album, och jag måste säga att det låter helt sjukt grymt, inte alls som det pb&j som vi (jag) är vana. grym video också, med en rockabilly-japan som dansar breakdance. grym låt, grym video. så klicka på play, and get ready for skinnpajjar, backslicks och wayfarers. och lite squaredance.
buraka som sistema (featuring petty) - yah!

alright, vi kör en till. buraka som sistema är lite lik bonde do role i stilen, men lite gladare eller vad man ska säga. bra skit är det iaf. yah! var första singeln från from buraka to the world ep som släpptes 2006. ja, nej, bra skit helt enkelt.
och förresten, tack till thomas som tipsade mig om now i wanna be your dog-videon som jag postade härom sistens.

Femton sekunder av allt (Tinnitus i hjärtat - Bob Hund)

Eftersom det här är den enda låt som finns med Bob Hund på Spotify har det blivit att jag lyssnat på den ganska många gånger. Sånt sätter sig på hjärnan.


VNV Nation - Beloved

Jag tröttnar aldrig på den här låten.
Jag vet inte hur jag ska beskriva den annat än intelligent.


sommarmusik

Kladdigt som klister:


Jag saknar dig så.

Jag träffade en kille. När jag ringde honom hördes den här låten.
Jag kan inte sluta le och jag kan inte sluta nynna.
Jag saknar dig så.

Emil Jensen & Edda Magnason - Hur lyckliga kan vi bli

Jag gillar egentligen inte det här med liveinspelningar, dessutom är inte första orden med i den här videon, men det är det enda jag kan hitta med den här låten - som jag sjungit på hela dagen!
Den börjar i alla fall såhär: Hur lyckliga kan vi bli, när vi vet vad stjärnorna består av?

come on just this one time

Den här låten gör mig alltid party, helt underbar.


Ba ba ba

Finns det något trallvänligare än en låttext som går "Ba ba ba"? Det är lätt att gå och nynna på och det fastnar lätt på hjärnan. Idag är det Miss Li som sjunger så.

Inatt jag drömde


Inatt drömde jag att jag var på väg till kulturhuset i Örebro. Min lillasyster hade dansuppvisning och flera hundra personer hade samlats framför den uppbyggda scenen. Helt plötsligt gjorde syrran ett felsteg- trodde man-, publiken höll andan. Det visade sig att det här bara var en undanmannöver, för hon började sjunga på Fly on the wings of love med Olsen Brothers och från ingenstans dök hela Scrubsgänget upp och stämde in i låten. Vaknade av mitt eget skratt, och med en bibåhållen chrush på doctor Cox.


now i wanna be your dog

originalet, som är väldigt bra, framfördes av the stooges. den här versionen är med ett gäng modeller. den är mycket bra.


 

Tänk om jag hade en sabel

Den här låten har jag otroligt lätt för att få på hjärnan, det händer titt som tätt och bara jag hör namnet Cornelis går jag och nynnar på den. Tyvärr lyckades jag inte hitta någon annan version än den här som inte ens är Vreeswijk som sjunger, men den får duga. Heter låten förresten ens "Tänk om jag hade en sabel"? Jag sökte och sökte, men kunde inte hitta något annat namn.

Olle Adolphson - Okända djur

Den här låten brukar då och då dyka upp i huvudet på mig. Jag har inte kunnat bestämma mig för vilket favoritdjur är, men jag tror att det är Fnill eller Pluver från Alaska.


Graaf - You Got (What I Want)

Ibland vet jag inte vad som egentligen rör sig i min hjärna, men idag gör den här det:

bonde do role - marina gasolina

jag har ingen aning om vilken musiksmak som finns bland de andra bidragande skribenterna i den här bloggen, men jag tror att ni (besökarna) kommer få höra mycket pop. jag skruvar till det lite med mycket latino och electronica. so, here goes:Stuck in our minds

På den här bloggen lägger ett antal personer upp olika låtar som fastnat på hjärnan. Det kan vara vad som helst, så lyssna och njut!
Vill du också lägga upp musik på stuckinmymind.blogg.se? Skicka ett mail till oss på stillplayinginmymind.gmail.com.

Säkert! - Det här är vad dom säger


RSS 2.0